Red je boer!

Voor meer informatie bekijk je best even de website: www.redjeboer.be 

Projecten

De laatste tijd hebben wij een aantal projecten ondernomen zodat er steeds meer aardbeien kunnen voorzien worden voor jullie. Hierlangs hebben wij een aantal foto's van de voorbije projecten die wij hebben gerealiseerd.

Shhhhhhh wij zijn aan het groeien!!!

Stilletjes zijn hè, de plantjes proberen in alle rust te groeien. Hier rechts zie je een aantal foto's uit het groeiproces van de aardbeienplant. Zoals je ziet komt die lekkere aardbei er niet vanzelf! 

De grote baas

Dit is Marty Claasse hij is de grote baas van dit hele bedrijf, hij zorgt er voor dat alles in goede banen loopt en dat jij die lekkere aardbei niet te groen of te rood krijgt. Eigenlijk zorgt hij voor alles hier in het bedrijf. Hij is het kloppende hart van heel het bedrijf, zonder hem heb jij geen aardbeien of asperges!

BZZZZZZZZZZ!

Dit zijn de bijen en de hommels, het zijn onze beste helpers die we hebben. Zij zorgen ervoor dat elk bloemetje bestoven word en zo kan uitgroeien tot een mooie, rode, sappige aardbei, ze zijn dus heel belangrijk voor ons want geen bijen of hommels = geen aardbeien!